Hohenwarterseehof

Hohenwarterseehof, familiecamping Duitsland

Goedkope familie vakantie Duitsland? Kies voor Hohenwarterseehof, een familiecamping Duitsland. Wil je er echt even tussenuit? Geen druk vakantiepark, geen internet en echt even samen zijn met je familie? Dat kan in Altenbeuthen. Hier kunt je helemaal tot rust midden in de natuur en tussen de dieren.

familie accommodaties landal banner

Hohenwarterseehof vakantietent

Hohenwarterseehof in Altenbeuthen, Thuringen (Duitsland)

Op Hohenwarterseehof, een familie camping Duitsland, ga je echt even terug in de tijd. Ben je toe aan rust, ruimte en even geen schermpjes? Dan is deze kleinschalige camping het helemaal. Hier beleef je het ultieme buitenleven. Op Boerderij Hohenwarter Seehof bij Heidi en Rolf staan 3 tenten. Zonder elektriciteit, maar met bedden en een douche. Je verblijft op de boerderij, waar Heidi en Rolf veehouders zijn van Dexter koeien. Een hele bijzondere manier om vakantie te vieren dus. Géén verblijf in een luxe vakantiehuis Duitsland met zwembad, maar bij de boer. Ervaar dat een familie vakantie Duitsland op de boerderij geweldig kan zijn.

roompot groepen banner

Hohenwarterseehof vakantietent uitzicht

Faciliteiten op Hohenwarterseehof

  • Algemene faciliteiten: op de camping vind je een boerderijwinkeltje en boerderijdieren, die je mag helpen met verzorgen.
  • Eten en drinken: in het restaurant geniet van je lokale lekkernijen, en in de moestuin en kruidentuin mag je misschien wel zelf oogsten.
  • Sport en Spel: op het meer zijn mogelijkheden om te varen, met een (gehuurde) boot of kano, vanaf de boerderij begint g zo’n 70km aan wandelpaden.
  • Zwemmen: in de zomer is mogelijk om in het stuwmeer te zwemmen.

Wat is er te doen in de omgeving van Hohenwarterseehof?

Ga eens op bezoek in Saalfeld, wat bekend staat om zijn sprookjesgrotten! Ook kun je de omgeving ontdekken, te voet, te fiets op vanaf het water.

Hohenwarterseehof omgeving

Accommodaties voor je familievakantie op Hohenwarterseehof

Op het erf van Boerderij Hohenwarter staan 3 tenten van hetzelfde type; Vakantietent C. Deze accommodatie biedt ruimte voor 5 volwassenen en een kind, er is een leefgedeelte met bank, eettafel en houtkachel. Koken kan bij de houtkachel en op de buitenkoker. Er is een koelkast met koelelementen die je kunt ruilen bij de boerderijwinkel, en er is koud stromend water. In de tent vind je 2 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed. Ook is er een bedstee die je vanuit de leefruimte kunt betreden. Er is een toilet en een douche. Buiten vind je een veranda met picknicktafel.

Hohenwarterseehof vakantietent inrichting

Op Hohenwarterseehof kom je echt weer helemaal tot rust. Samen met je familie of gezin, zonder de drukte van een entertainmentteam, discotheek of de afleiding van de tablet met wifi. Samen genieten van de natuur, helpen met de dieren en koken op een ouderwets vuurtje.

center parcs familiekorting banner