Boek hier je familie vakantiehuis België.

Een familie vakantiehuis België huur je hier. Voor je leukste familie vakantie ooit. We hebben in heel België aantrekkelijke familie vakantiehuizen, villa’s, kastelen en accommodaties voor grotere familie groepen te huur. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk een kasteel Ardennen als familie vakantiehuis België te huren. Voor familie vakanties in België tot wel 60 personen.

familie accommodaties landal banner

Familie vakantiehuizen België vanaf 4 personen

Je kunt een familie vakantiehuis België vanaf 4 personen huren. Er zijn ook kastelen, landhuizen en grote vakantiehuizen België te huur voor een luxe familie vakantie België 6, 8, 10, 12 of 14 personen. Je kunt ook een luxe en groot familie vakantie België voor een groep van 16 of 18 personen huren. Er zijn ook grote familie vakantiehuizen België met privé zwembad en eigen sauna te huur. Deze grote familie vakantiehuizen België huur je meestal op basis van zelfvoorziening.

Tips vakantie België vieren met familie

Als je met je familie op vakantie bent in België wil je natuurlijk ook leuke dingen doen. We hebben een aantal leuke uitjes en dagtrips België voor je verzameld. De 10 leukste uitje van België. Het zijn niet alleen de mooiste plekjes van België, je kunt ze ook ook per dagdeel doen.

roompot groepen banner

met familie en vrienden op vakantie

Familie vakantie België grote groep

Een familie vakantie België met een groep groter dan 14 of 16 personen vieren. Huur dan een luxe vakantievilla of groepsaccommodatie België. Voor een groep van meer dan 20 personen kan je ook een grote groepsaccommodatie België huren. Soms is catering mogelijk.

All inclusive familie vakantie België vieren

Voor een zorgeloze familie vakantie Belgische kust, Ardennen, Belgisch-Limburg of Wallonië boek je een familie vakantie België all inclusive. Voor families tot 6 á 8 personen boek je bijvoorbeeld een hotel België met all inclusive arrangement. Het overnachten en eten en drinken zijn dan meestal volledig in de totaalprijs inbegrepen. Alcoholische drankjes en zeker sterke drank zoals cognac, jenever of whisky zijn doorgaans in België niet in het all inclusive arrangement opgenomen. Die komen dan op een aparte rekening.

grote familie samen buiten eten

Familie vakantiehuis België met binnenzwembad

Je kunt ook een familie groepshuis België met binnenzwembad huren. Deze vind je met name in de Ardennen Luxemburg en Belgische Ardennen. Het vieren van een familie vakantie in België met verblijf in een groepshuis of groot vakantiehuis met overdekt en verwarmd zwembad heeft het grote voordeel dat je hier 12 maanden per jaar van kunt genieten. Best wel een goed idee om zo een luxe familiewoning of groepsaccommdatie België met binnenzwembad voor Kerstmis, Pasen, Pinksteren of de meivakantie te reserveren.

vakantiehuis met inpandig zwembad

Familie vakantieparken België

Indien je een goedkope familie vakantie België wilt boeken, kan je kijken of er aanbiedingen zijn op de last minute familie vakantieparken België. Dat is zeker interessant als je een vakantie België met familieleden wilt boeken en het aantal personen niet groter dan 12 a 14 personen is. Voordeel van een verblijf op een familie vakantiepark België is dat je als groep kunt eten in het restaurant en gratis gebruik kunt maken van de faciliteiten van het park. Zeker kinderen vinden een verblijf op een vakantiepark met zwembad en speeltuinen heel leuk.

Huisdieren mee op familie vakantie België?

Een familie vakantie met huisdieren België boek je bij een vakantiepark België waar huisdieren welkom zijn of bij een particuliere huiseigenaar. Met huisdieren worden meestal honden bedoeld maar bij een enkel vakantiepark België zijn ook paarden welkom. Deze parken hebben dan meestal de beschikking over een weidegang en paardenstallen. Er zijn ook enkele vakantieboerderijen België te huur met faciliteiten voor paarden en pony’s. Voor een familie vakantie met paard in België.

Géén geschikt familie vakantiehuis België gevonden?

Het kan gebeuren dat de meeste geschikte familie vakantiehuizen België voor de door jullie gewenste periode al volgeboekt zijn. Het is dan wellicht een goed idee om te kijken of er mogelijkheden zijn jullie familie vakantie in Nederland te vieren.

Samen met de familie eten

Familie vakantie in Zeeuws-Vlaanderen vieren

Met name in Zeeuws-Vlaanderen en in het bijzonder in Cadzand en Cadzand-Bad vind je luxe vakantieparken met grote familie vakantieverblijven. Je kunt hier ook met een groep van 12, 14 of 16 personen een familie uitje of vakantie boeken. Huisdieren zijn op een aantal vakantieparken in Zeeuws-Vlaanderen zeker welkom. En dat is prettig want dan hoef je geen huisdieren oppas of uitlaatservice dienst te regelen. Lees hier meer over het boeken van een familie vakantie in Zeeuws-Vlaanderen.

      center parcs familiekorting banner