Familie fietsvakantie Nederland

In Nederland een familie fietsvakantie Nederland boeken.

Een familie fietsvakantie boek je natuurlijk in Nederland. Eén van de beste fietsvakantie landen van de hele wereld. Voor families zijn er speciale fietsreizen samengesteld, ook voor families met 2 of 3 kinderen. Met name bij ANWB Reizen en SNP Natuurreizen vind je de leukste fietsvakanties Nederland voor gezinnen. Ook fietsvakanties Nederland van 4, 5, 6, 7 of 8 dagen.

familie accommodaties landal banner

Fietsen van hotel naar hotel

De meeste fietsvakanties Nederland voor families en gezinnen, gaan van hotel naar hotel. Maar dan wel van familiehotel naar familiehotel, wel te verstaan. Soms met speciale familie hotelkamers waar je met 3, 4 of 5 personen kunt verblijven en een relatief goedkope fietsvakantie Nederland kunt vieren. Deze gezinshotels Nederland verhuren ook vaak fietsen en hebben meestal fietsarrangementen.

roompot groepen banner


fietsen in het bos

Familie fietsvakantie Nederland boeken met bagagevervoer.

Het is geen doen om met de kinderen een aantal dagen te fietsen en ook nog eens voor de vervoer van bagage te moeten zorgen. Daarom zijn fietsvakanties Nederland meestal met bagagevervoer. Dat is de meest luxe manier om met het hele gezin van een fietsvakantie Nederland te kunnen genieten.


Je hoeft als ouder niet zelf te koken

Een familie vakantie moet ook ontspannend zijn in andere opzichten dan het fietsen. Daarom kan je een fietsvakantie ook op basis van halfpension of volpension boeken. Bijvoorbeeld ook bij TUI. Zorgeloos genieten zonder dat je als moeder, vader of verzorger maaltijden moet bereiden.

fietsen met hond in de natuur

Baby mee op fietsvakantie?

Het is in de meeste gevallen geen goed idee een familie fietsvakantie met baby te boeken en al helemaal niet als de baby pas 3 of 4 maanden oud is en zijn hoofdje nog niet goed en lang omhoog kan houden. Hierbij wat suggesties voor een vakantie met baby. Bijvoorbeeld een babyvakantie bij Center Parc of Landal en verblijf in een baby bungalow kan een goed idee zijn. Een vakantie met baby en hond is daar ook goed mogelijk want in de regel zijn dit ook familie parken met hond. Meestal zijn op deze parken 2 huisdieren per bungalow toegestaan.


Last minute familie fietsvakantie Nederland boeken?

Een fietsvakantie Nederland met de hele familie kan je meestal last minute boeken als de groep niet te groot is. Daarbij komt dat als je en goedkope fietsvakantie Nederland wilt boeken, bijvoorbeeld van hotel naar hotel, je er rekening moet houden dat familie kamers schaars zijn en meestal niet last minute beschikbaar. Een last minute hotelkamer boeken bij een hotel Nederland met fietsarrangement zal last minute meestal wel lukken.


center parcs familiekorting banner