Familie vakantiepark met hond

Vind hier je familie vakantiepark met hond.

Familie vakantie met hond en gezin vieren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden een familie bungalow op een vakantiepark met hond te huren. En dan bij voorkeur op een vakantiepark met hond en familiebungalows, familievilla’s of huisje met omheinde tuin.

familie accommodaties landal banner

Waar vind je deze familieparken met hond?

Deze vind je onder andere bij Landal, Roompot, EuroParcs en Topparken.
Daarbij de opmerking dat je bij Landal honden bungalows met omheinde tuin kunt huren en bij Topparken villa’s en familiebungalows met privé sauna en / of bubbelbad of hottub. Of een huisje met jacuzzi en hond. Wellness voor de hele familie. Op een enkel park kan je een vakantieboerderij met hond huren.

roompot groepen banner

zwemmen in een prive zwembad

Binnenzwembad en indoorspeeltuin

Sommige, de wat grotere familie vakantieparken met hond hebben de beschikking over een binnenzwembad en indoorspeeltuin. Fantastisch omdat er dan ook voldoende binnen vermaak is.

Twee honden toegestaan op vakantieparken met hond

Meestal zijn er 1 of 2 honden toegestaan. In het geval je met je gezin of familie een vakantie met 3 of 4 honden wilt boeken, ben je aangewezen op particuliere vakantiehuizen en groepsaccommodaties.

gezin met hond op het strand

Ook mogelijkheden voor groepen

Wie denkt dat zo een honden familie vakantiepark alleen vakantiehuisjes verhuurt heeft het mis. Op een aantal van deze familie parken zijn bijvoorbeeld ook groepsbungalows voor groepen van 12, 14 of 16 personen te huur. En voor hele grote groepen, een enkel vakantiepark heeft voor een familie vakantie een groepsaccommodatie 20 personen te huur. Ook hier zijn 2 honden welkom.

gezellig weg met een groep vrienden

Last minute vakantieparken met hond

Goedkope familie vakantie boeken? Een familievakantie met hond kan je veelal last minute boeken. En dat is goedkoper. Op bijna alle familie parken vind je aantrekkelijke last minute aanbiedingen ook al moet gezegd worden dat bepaalde accommodaties volledig huisdiervrij zijn. Dit om bijvoorbeeld mensen met een allergie voor huisdieren en stof en mijt ook van dienst te kunnen zijn.


Katten welkom op het vakantiepark?

Ofschoon de meeste huisdiervriendelijke parken zeggen er te zijn voor alle huisdieren, is dat in de praktijk toch wel anders. Een hond kan je in een huisje met goed omheinde tuin achterlaten, een kat niet. Daarnaast, een huispoes verandert in een roofdier in het bos. En dat is ook een reden waarom katten op de meeste vakantieparken in de praktijk niet welkom zijn. Ze tasten de flora en fauna aan.

center parcs familiekorting banner