Boek hier je familie vakantiehuis Duitsland.

Zoals een familie vakantie Duitsland met sauna in het Zwarte Woud, Beieren, Moezel of Sauerland. Grote vakantiehuizen en familie bungalows Duitsland voor 4 tot 8 tot wel 14 personen. Groepsaccommodaties voor je familie vakantie Duitsland van 16 tot wel 30 personen.

familie accommodaties landal banner

Familie vakantiehuis Duitsland met zwembad

Je geniet nog meer van je familie vakantie Duitsland als je verblijft in een groot vakantiehuis, groepsaccommodatie of villa Duitsland met privé zwembad. Er zijn ook familie vakantie accommodaties Duitsland met zwembad en privé sauna te huur alsmede grote vakantiehuizen Duitsland met zwembad en bubbelbad of hottub.

villa met prive zwembad

roompot groepen banner

Een familie vakantie op vakantiepark Duitsland vieren

Bij de keuze van de accommodatie van je familie vakantie Duitsland heb je naast overnachten in een hotel of bed and breakfast de keuze uit een particulier familie vakantiehuis Duitsland of een verblijf op een vakantiepark. De meeste vakantieparken Duitsland zijn ingericht voor een familie verblijf en zijn in die zin een prima keuze voor een groepsvakantie. De parken Duitsland met restaurant, zwembad, speeltuin en wellness faciliteiten zijn uitermate geschikt voor een familie vakantie Duitsland met volwassenen en kinderen. De meeste van deze parken zijn vakantieparken Duitsland met fietsverhuur en soms zelfs fietsarrangement.

fietsen met hond in de natuur

Familie vakantie Duitsland met hond

Het is zeker mogelijk een familie vakantiehuis Duitsland te huren waar honden toegestaan zijn. Er zijn vakantieparken met hond in Duitsland maar ook grote familie vakantiehuizen Duitsland met hond. In de regel zijn op de meeste vakantieparken Duitsland per verblijf 1 á 2 honden toegestaan terwijl de particuliere huiseigenaren wat soepeler kunnen zijn. Je kunt bij hen een familie vakantiehuis Duitsland met wel 3 honden reserveren. Een en ander is per accommodatie weer anders.

Wandelen tijdens je familie Duitsland vakantie

Wandelen is één van de leukste activiteiten. En zeker als je met de hele familie kunt gaan wandelen. Voor die geluksvogels, je kunt ook meedoen als familie aan een wandelvakantie Duitsland. Dat is in de regel inclusief overnachtingen in hotel, bagagevervoer en gedeeltelijk eten en drinken. Ook aantrekkelijk in het kader van een actief familie weekend Duitsland.

wandelen in het bos

Fietsen in Duitsland tijdens je familie vakantie

Naast wandelen is fietsen in Duitsland ook super aantrekkelijk. Je kunt natuurlijk een groot familie vakantiehuis Duitsland huren in een fijne fietsomgeving maar ook een geheel verzorgde familie fietsvakantie Duitsland boeken. Zelfs inclusief huurfiets, overnachtingen en op basis van half pension. Zeker een leuk idee en tip voor je familie vakantie Duitsland.

    Mindervaliden vakantiehuis Duitsland huren

    Het is zeker mogelijk een familie vakantiewoning Duitsland te reserveren welke tevens geschikt is voor mindervaliden. Het is tenslotte leuk als een familielid met een fysieke beperking ook mee kan op familie vakantie. Deze mindervaliden vakantiehuizen Duitsland zijn altijd rolstoeltoegankelijk en hebben vaak een aangepast toilet, badkamer en slaapkamer. Er zijn in Duitsland ook mindervaliden accommodaties voor groepen te huur.

    Met grote familie groep een vakantiehuis Duitsland boeken

    Je kunt zeker met 20 tot 30 personen een familie vakantiehuis Duitsland huren, ook voor de wintersport. Huur dan een groepsaccommodatie Duitsland welke geschikt is voor familie vakanties. Er zijn in Duitsland voor familie reizen en uitjes met overnachting ook kastelen te huur. Ook op basis van halfpension, volpension of all inclusive.

    center parcs familiekorting banner