Familie vakantie Luxemburg

Informatie voor het boeken van een familie vakantie Luxemburg

Plannen om een familie vakantie Luxemburg te boeken? Hier geven wij een aantal mogelijkheden. Luxemburg is nu typisch een vakantieland om bijvoorbeeld een 7 of 8 daagse familie vakantie te vieren. In het kader van een auto vakantie of fietsvakantie bijvoorbeeld. Nu moet je als familie alleen nog een leuk vakantiehuis Luxemburg vinden om aangenaam te kunnen overnachten.

familie accommodaties landal banner

Waarom kiezen voor een familie vakantie Luxemburg?

Waarom eens niet kiezen voor een familie vakantie Frankrijk of een vakantie met familie Italië? Luxemburg is een klein vakantieland waar de natuur op zijn best is. De afstand vanuit Nederland of België is met de auto of trein goed en snel overbrugbaar en er is in Luxemburg van alles te beleven en te zien. Zo is in het kader van een familie vakantie Luxemburg Stad een belevenis en kan jij je met je familie dankzij het gratis openbaar vervoer in Luxemburg snel en comfortabel verplaatsen. Is dat gratis reizen met het openbaar vervoer alleen al geen reden om een vakantie Luxemburg te boeken?

Kasteel Vianden in Luxemburg

roompot groepen banner

Vakantieparken in Luxemburg

In Luxemburg vind je ongeveer 5 familie vakantieparken. Dit zijn in de regel kleinschalige vakantieparken die geschikt zijn voor families tot zo een 6 á 8 personen. Sinds kort is er echter een nieuw familie park in Luxemburg waar je ook met een groep van 10, 12 of zelfs 14 personen terecht kunt.

Rivier Luxemburg

Ideaal familie park Luxemburg

Dit vakantiepark Luxemburg Kohnenhof, is het ideale park voor een actieve familie vakantie Luxemburg. Met name ook omdat je het op het park verschillende speeltuinen en interactieve speelvelden vindt. Daarnaast is er en een animatieprogramma voor de jeugd en kunt en er ook nog eens vissen. Je kunt op dit park met wel 14 personen in een chalet overnachten.

center parcs familiekorting banner