Campings in Zeeland familie vakantie

De leukste Campings in Zeeland voor familie vakantie.

Ben jij de komende familie vakantie aan het plannen en wil je ditmaal voor een avontuurlijke camping gaan? Kies dan voor Zeeland, aangezien je hier rustige, leuke, gezellige en betaalbare campings hebben midden in de natuur. Om volledig tot rust kunt te kunnen komen. Hieronder kom je een handige opsomming tegen met de leukste familie campings in Zeeland. Voor een avontuurlijke en goedkope familie vakantie Zeeland. Eerder schreven wij over familie camping Dishoek. Ook een leuke familie camping aan de Zeeuwse kust.

Nummer 1: Familie Camping Julianahoeve

Eén van de meest bekendste en leukste campings voor een familie vakantie in Zeeland is zonder enige twijfel Camping Julianahoeve, een familiecamping nabij het strand die geschikt is voor zowel kinderen, jongeren, volwassenen als ouderen. Deze camping is voorzien van een binnen- en buitenzwembad, verschillende speeltuinen, een bibliotheek, een filmzaal, een restaurant, een café, een strandtent en dagelijkse animatie. Met name door de animatie ook aantrekkelijk voor een alleenstaande ouder vakantie.

camping Julianahoeve chalet Zeepaard

Nummer 2: Camping Janse

Bij Zoutelande tref je Camping Janse, een leuke familiecamping die dichtbij het strand licht. Er zijn verschillende Zeeuwse strandhuisjes waar je in kunt verblijven als je een echte avonturier bent en de natuur van Zeeland van dichtbij mee wilt maken.

Nummer 3: Camping Wilgenoord

In Wissenkerke vinden we Camping Wilgenoord, een landschapscamping die op een centrale locatie in Zeeland ligt. Dit maakt deze camping de ideale vakantiebestemming zodat je ook de rest van Zeeland kunt verkennen. Bij Camping Wilgenoord kan je lekker tot rust komen in de natuur na een periode keihard werken en stress.

schelpen zoeken op het strand

Nummer 4: Familie camping Westhove

Camping Westhove bevindt zich in Aagtekerke en is de ideale plaats om heel het gezin mee te nemen voor een ontspannen vakantie vol avontuur in de natuur. Kinderen kunnen zich urenlang lekker in de speeltuin vermaken, maar ook voor volwassenen is er voldoende te doen zoals het bezoeken van de sauna. Je kunt natuurlijk ook een huisje met sauna huren in Zeeland.

Chalet Valencia Camping Westhove

Nummer 5: Minicamping de Visser

De minicamping de Visser in Zoutelande is een plaatje. Je kunt er overnachten midden in mooie groene velden vol met bloemen. Bij de camping worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, waaronder het voeren van de kippen. Hier komt nog bij dat het strand op 15 minuten rijafstand is gelegen, wat betekent dat je snel even kunt afkoelen voordat je lekker gaat eten en drinken bij de camping.

Nummer 6: Familie camping de Zonneweelde

In Nieuwvlieg is Camping de Zonneweelde te vinden, een unieke camping waarbij je zelf kunt kiezen of je je eigen materiaal meeneemt of een tent of caravan huurt. De camping is. voorzien van een zwembad, een waterspeeltuin voor de kinderen, een sportveld, een supermarket, een brasserie en animatie. Het strand is overigens een aantal minuten verwijderd van deze camping en je kunt de omgeving ook goed verkennen door middel van een wandel- of fietstocht.

camping de Zonneweelde

Nummer 7: familie camping de Vliedberg

Op Camping de Vliedberg komt heel de familie lekker tot rust. Het gaat om een gezellige camping die zich in Scharendijke bevindt, vrij dichtbij het strand waardoor je er makkelijk even heen kunt voor leuke wateractiviteiten zoals zwemmen of surfen. Camping de Vliedberg is voorzien van een enorme speelweide voor kinderen, animatie tijdens de vakantieperiode en een brasserie waar je verse broodjes kunt kopen elke ochtend.

strandwandeling met familie

Nummer 8: Strandcamping Groede

Strandcamping Groede is een welbekende gezins camping in Zeeland die ideaal is als je met heel de familie wilt overnachten in de natuur, lekker dichtbij het strand. Deze camping ligt namelijk op een toplocatie aan het strand waardoor je lekker kunt zwemmen of mee kunt doen met leuke wateractiviteiten. Aangezien deze camping centraal ligt kan je ook andere nabij gelegen steden gemakkelijk bezoeken tijdens je verblijf in Groede. Een perfecte camping voor een goedkope familie vakantie.

strandcamping Groede

Nummer 9: Boerderijcamping de Paardenwei

In Oostburg is boerderijcamping de Paardenwei te vinden, een compacte camping waarbij er allerlei activiteiten georganiseerd worden met paarden zoals het rijden van paarden, het kammen van pony’s of het voeren van de dieren op het terrein. Je kunt ook met heel het gezin pannenkoeken eten in het restaurant en er zijn genoeg speeltuintjes voor de kinderen om zich urenlang te vermaken. Ideaal voor een familie vakantie met peuters, kleuters.

paard in de wei

Nummer 10: Natuurkampeerterrein het Veerse Gat

Je kunt Natuurkampeerterrein Het Veerse Gat treffen in Veere, vlak naast het water. Bij deze camping overnacht je midden in het bos en kan je wandelen of fietsen langs de waterkant. Er worden ook leuke boswandelingen georganiseerd met de boswachter zodat je de mooie uitzichten kunt bewonderen.

natuurcamping het Veerse Gat

Foto van de website van terreinzoeker natuurkamperterreinen.

Nummer 11: Boederijcamping de Oosthoek

Boerderijcamping de Oosthoek is in Aagtekerke te vinden. Deze familie camping ligt dichtbij de zee en is zeer geschikt als je een avontuurlijke en ontspannen vakantie samen met heel de familie door wilt brengen. Er worden meerdere activiteiten georganiseerd zoals spelen in het hooi, in de schuur klimmen en springen, op de tractor rijden of de koeien voeren. Een ideale camping voor een familie vakantie aan zee.

center parcs familiekorting banner